Nieuws

Borstkankermaand

Over de hele wereld wordt aandacht besteed aan borstkanker

Een hele maand

Jaarlijks verandert het leven van ruim 17 duizend Nederlandse vrouwen – en hun omgeving – dramatisch vanwege de diagnose borstkanker.
Door de behandelingen die worden ondergaan, maar ook door de onzekerheid die de ziekte met zich meebrengt. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert. In een nieuwe campagne laat Pink Ribbon zien dat het kopen en dragen van de Pink Ribbon Armband verbindt, en dat we samen sterker staan tegen deze ziekte.
Voor iedere vrouw is borstkanker anders. Niet alleen qua behandeling, maar ook qua gevolgen. Van chronische vermoeidheid, seksuele problemen, hartklachten tot onbegrip op het werk en angst voor terugkeer van de ziekte. En dit relatief onbekende beeld van borstkanker wil Pink Ribbon onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen brengen.
ribbon symbol, cancer, mother-2818640.jpg
logo transparant
Scroll naar boven